Straal: Off
Straal:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Nieuws Hydrauliektraining.nl

Nieuws Hydrauliektraining.nl

Op 22 mei mei j.l. is de E-learning voor hydrauliek ONLINE gegaan. Op www.hydrauliektraining.nl zijn nu de meest belangrijke modules van de basis cursus te gebruiken.

Binnen het basis niveau zijn nu de volgende modules beschikbaar:

    • Module Pompen
    • Module Richtingkleppen
    • Module Smoor- en Stroomregelkleppen
    • Module Drukregelkleppen
    • Module Leidingwerk

Gestreefd wordt om in de komende maanden alle resterende modules van het basis niveau beschikbaar te hebben alsmede enkele modules van het Gevorderden niveau. Voor detail informatie zie ook de website.

AlphenseBedrijven.NL

Over AlphenseBedrijven.NL

AlphenseBedrijven.nl biedt je een compleet overzicht van alle bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn die er toe doen!

[fbcomments url=”http://www.alphensebedrijven.nl” width=”100%” count=”off” num=”3″]

Alphensebedrijven.nl is een website van Milcraft Alphen aan den Rijn. Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.