Straal: Off
Straal:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Nieuwe websites voor Energiek Alphen aan den Rijn en Zon op Alphen

Nieuwe websites voor Energiek Alphen aan den Rijn en Zon op Alphen

 

Voor Energiek Alphen aan den Rijn bouwde Milcraft de bestaande website om naar een nieuwe gebruiksvriendelijker layout. Daarnaast werd de bestaande website voorzien van SSL en een verbeterd mobiel menu.

Energiek Alphen aan den Rijn (EA) is een lokale energiecoöperatie die wil bijdragen aan verduurzaming van de gemeente Alphen aan den Rijn. EA voert de zogenoemde postcoderoosprojecten Rijnvicus en GC Zeegersloot uit en initieert andere projecten  voor energiebesparing bij bedrijven, bewoners en andere partijen in de gemeente. Zo organiseert EA wijkgerichte energiebesparingsacties, EA geeft voorlichting over duurzame energie en participeert in diverse overleggroepen gericht op duurzaamheid en energietransitie.

Na enige maanden heeft Milcraft voor Energiek Alphen aan den Rijn de bestaande WordPress-website gedupliceerd en op www.zonopalphen.nl een nieuwe website met eigen logo en huisstijl gemaakt.

Op 6 juli 2018 is de Coöperatie Zon op Alphen aan den Rijn u.a. opgericht. De oprichting van deze coöperatie vloeit voort uit de plannen van Energiek Alphen aan den Rijn om in de gemeente twee collectieve zonneparken te realiseren. Deze komen op het dak van de driving range van Golfclub Zeegersloot (circa 160 panelen) en op het dak van het gebouw van Rijnvicus (circa 1.600 panelen). De oprichting van de coöperatie geldt als voorwaarde om deelnemers de energiebelasting op hun eigen verbruik terug te laten krijgen.

AlphenseBedrijven.NL

Over AlphenseBedrijven.NL

AlphenseBedrijven.nl biedt je een compleet overzicht van alle bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn die er toe doen!

[fbcomments url=”http://www.alphensebedrijven.nl” width=”100%” count=”off” num=”3″]

Alphensebedrijven.nl is een website van Milcraft Alphen aan den Rijn. Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.