Straal: Off
Straal:
km Set radius for geolocation
Zoeken

Nieuwe website Brouwhuis aan de Werf staat live!

Nieuwe website Brouwhuis aan de Werf staat live!

Sinds vandaag staat de website van Brouwhuis aan de Werf live. Brouwhuis aan de Werf is een initiatief van Frank Wijnands en Jack van Moorselaar.
Het bevindt zich op het voormalige terrein van Biesterfeld in Alphen aan den Rijn, nu De Werfgenaamd. De Werf is het terrein naast de Rijnhaven tegenover Leenbakker.
De Werf is bestemd voor startende, innovatieve en ambachtelijke bedrijven die met elkaar een stimulerende setting vormen voor vernieuwend en sociaal ondernemerschap, aanvullend op wat er in Alphen is.

Brouwhuis aan de Werf maakt het mogelijk om zelf je eigen bier te brouwen. Dit kan alleen of als vrienden, bedrijfs- of familieuitjes.
Naast deze brouwmomenten geeft Brouwhuis aan de Werf proeverijen en speciale evenementen als een winterbarbecue.

De website bevat een kalender waar je zelf een brouwmoment kunt boeken én direct kunt betalen. Bekijk de agenda hier en boek vandaag nog! 
https://www.brouwhuisaandewerf.nl/agenda/

Daarnaast is het mogelijk om Vriend van het Brouwhuis te worden. Vrienden krijgen 20% korting op het huren van een ketel en het brouwpakket. Ook word je uitgenodigd voor de speciale evementen waar alle Vrienden van het Brouwhuis bij aanwezig mogen zijn.
Bekijk hier de pagina om Vriend te worden: https://www.brouwhuisaandewerf.nl/product/word-vriend-van-brouwhuis-aan-de-werf/

De website is gebouwd op basis van WordPress i.c.m. WooCommerce en verschillende aanvullende WooCommerce-plugins.
Het design van de website en logo is verzorgd doorBikkelhart

AlphenseBedrijven.NL

Over AlphenseBedrijven.NL

AlphenseBedrijven.nl biedt je een compleet overzicht van alle bedrijven in de gemeente Alphen aan den Rijn die er toe doen!

[fbcomments url=”http://www.alphensebedrijven.nl” width=”100%” count=”off” num=”3″]

Alphensebedrijven.nl is een website van Milcraft Alphen aan den Rijn. Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.