Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Diana-van-Miltenburg-Kapster-pedicure-en-visagiste-in-Alphen-aan-den-Rijn-e.o.-225x300Bij MOOI door Diana kun je terecht voor goede behandelingen & goed advies voor een eerlijke prijs!

Diana is een gediplomeerd allround kapper, visagist en pedicure. Ze heeft ruime ervaring binnen de uiterlijke verzorging. Zo heeft ze o.a 18 jaar bij diverse toonaangevende salons gewerkt, als docent bij een MBO opleider gewerkt en als technisch adviseur & trainster gewerkt voor een luxe kappersmerk.

Diana is kleurspecialist & visagist, waardoor ze je kan voorzien van een complete metamorfose. Samen gaan jullie kijken naar de mogelijkheden en op zoek naar een nieuwe look. Eventueel is het vastleggen van je nieuwe look mogelijk door een professionele fotograaf.
Om vakbekwaam te blijven is het noodzakelijk dat je continue doorgaat jezelf verder te ontwikkelen, op de werkvloer en tijdens beroepsopleidingen & workshops. Op dit moment is ze bezig zichzelf verder te specialiseren als allround make-up artist.

MOOI door Diana ontdekte dat de vraag naar persoonlijke aandacht naar de klant toe steeds verder groeit. Er wordt helaas te gehaast gewerkt en niet optimaal geadviseerd. Uiteraard hoort ook het advies voor de klant thuis hierbij. Persoonlijke aandacht wordt dan ook zeer serieus genomen!
Iedereen heeft zijn/haar eigen stijl en smaak, daarom krijg je een goed en professioneel advies op maat. Uiteindelijk komt er altijd een goede diagnose en een passend behandelingsplan.

MOOI door Diana komt bij je thuis of op locatie kom is er geen wachttijd, hoef je de deur niet uit en het is ook nog eens voordeliger dan in een reguliere salon.
Want mooi & verzorgd hoeft helemaal niet duur te zijn!

Voor de haarverzorging wordt er gewerkt met Suprema color, een nieuw soort verf qua ontwikkeling op gebied van haarkleuringen. Door de toevoeging van diverse olie-extracten geeft deze kleuring een perfecte dekking met veel glans. Het haar wordt gekleurd, geconditioneerd en beschermd tijdens de behandeling en ruikt aangenaam. Ook zit er in de verf aanzienlijk minder ammonia dan in normale haarverf. Tevens zijn al de haarverzorging’s producten van Farmavita ook kwalitatief hoogwaardig en is er voor ieder haar- of hoofdhuid-probleem een specifiek product. Ze hebben allemaal een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Voor visagie wordt er gewerkt met Make-up Studio. De producten zijn ontwikkeld door professionals op basis van jarenlange ervaring. Al de producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren. Ze hebben een goede houdbaarheid, zodat de make-up de gehele dag perfect blijft zitten.

Speciale gebeurtenis of evenement?

MOOI door Diana is ook te boeken voor diverse evenementen of op locatie zoals:

  • Pop-up make-up studio met touch-up of een volledige make-up voor de gasten (Indien gewenst is de make-up ook te koop)
  • Make-up en Hairstyling voor bijvoorbeeld voor de danseressen en hostesses
  • Make-up en/of Hairstyling workshops aan huis of op locatie
  • Fashionshoot

MOOI door Diana is hét adres voor alles op gebied van haar, voeten & make-up! 1 adres voor alles wat hiermee te maken heeft, dus wel zo makkelijk.
Heel handig voor bijvoorbeeld op je grote dag! 🙂

Graag tot ziens!

Beoordeel dit bedrijf

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
button icon Eigenaar van dit bedrijf? Laat de gegevens dan GRATIS door ons aanpassen!