Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

LARCOZ is een VEB erkend bedrijf voor beveiliging en gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van inbraakbeveiligingssystemen, telecommunicatievoorzieningen en data infrastructuur. Dit doen wij voor de zakelijke en particuliere markt.

LARCOZ staat voor maatwerk. Wij komen altijd bij u langs om de situatie te bekijken en vinden met u de balans tussen de verschillende aspecten die het beste passen bij het object, zijn omgeving en niet te vergeten zijn gebruikers.

Door het volgen van marktontwikkelingen, trends en de nieuwste technieken bieden wij u systemen aan die aan de zwaarste certificeringseisen voldoen.
Ook staan wij garant voor de juiste nazorg van al onze installaties in de vorm van een onderhouds- en servicecontract. Dan blijft u ook voor de toekomst gewaarborgd van een optimaal werkende installatie.

Vertrouwde beveiliging met een VEB erkend beveiligingsbedrijfEr zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en –adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Die wordt u geboden door een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Elke VEB erkende beveiligingsmonteur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Ook voldoet hij aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan de wet PBR.

Beoordeel dit bedrijf

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]