Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Onze specialiteit is het geven van JUDO- les en JUDO -training. Al onze lessen staan onder leiding van gediplomeerde docenten.
We geven les in onze Arashi-Dojo in de Surinamestraat in Alphen aan den Rijn en in Kerk en Zanen en in Hazerswoude en Woubrugge.

Over Arashi Budo
Arashi wordt geleid door Theo Barendse en Liesbeth Beeks (In Alphen aan den Rijn uitgeroepen tot sportvrouw van de eeuw en drievoudig Nederlands Kampioen). Beide beschikken niet alleen over alle nodige diploma’s, maar ook over een brede wedstrijdervaring.
Deze ervaring hebben zij opgedaan tijdens hun succesvolle judoloopbaan.

In de afgelopen jaren zijn er vele medailles en bekers gewonnen, zowel nationaal als internationaal. Tientallen kampioenen van Nederland en vele 2e en 3e prijzen. Ook internationaal werden er vele prijzen gehaald. Met als hoogtepunt Arashi judoka Luuk Verbij + 100kg op de olympische spelen van Londen.

Arashi is er natuurlijk ook voor sporters die het gewoon heerlijk vinden om stevig aan de conditie te bouwen. Wedstrijden op topniveau is maar een klein gedeelte. De meeste leden zijn recreanten die elke week veel plezier hebben in judo. Er is al judoles vanaf 4 jaar. We hebben ook een aparte groep voor mensen met een beperking.

Beoordeel dit bedrijf

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]